Ajánló

A blogírás egészen új élményeket és kapcsolatokat hozott az életünkbe, amelyekért hálásak vagyunk. Az alábbiakban azokat az internetes forrásokat tesszük közzé és ajánljuk szeretettel, amelyekből inspirációt merítünk és amelyekkel valamilyen építő formában együttműködünk.A paleolit étrend tekintetében Szendi Gábor blogja és annak aktív közönsége szolgál mindig naprakész információkkal.

A gyermeknevelés terén nagyon tetszik az a gyermekekhez való kreatív odafordulás, amit a Gyereketető blogon olvasunk. Nem paleo ugyan, de szellemileg mindenképp tápláló mindaz, amit itt találunk.

Az iskoláztatás még távlati kérdéskör a számunkra, de különösen érdekesnek és gyermekbarátnak találjuk az otthon oktatás szempontjait, amelyeket az Itthon tanulunk blogírója olyan hitelesen közvetít.

Alexandrának nemcsak a Konyhánkban feltüntetett gasztroblogját, hanem az ausztráliai családos hétköznapokról szóló írásait is nagy érdeklődéssel követjük. Paleo gyermekekről Ausztráliában tehát itt olvashattok.

Az olvasás élményére való ráhangolódás, illetve a könyvek szeretetére való nevelés különösen fontos szempontok a családunkban. Ruki blogja a szépen írt és ízlésesen illusztrált gyermekkönyvekről ezért nagy segítség a számunkra.

Ha tetszett, amit nálunk olvastál és úgy érzed, jól esne egy mély lélegzet a friss levegőn, feltétlenül nézzél be a Wétiko-ra. Aztán pedig gyere vissza hozzánk elolvasni a többi írásunkat.


Együttműködő partnereink: